Vad vi gör

 
Lietpak använder modern utrustning, kvalitetsledningssystem och högkvalificerad personal för att producera förpackningsmaterial för våra kunders olika och unika behov. Vi strävar efter att alltid leverera en högkvalitativ produkt till ett attraktivt pris för att lyckas med detta måste vi vara kostnadseffektiva, göra rätt i alla led och ständigt utveckla både personal och maskinpark.
 
Extrudering
 
En stor del av våra filmer är tillverkade direkt i vår fabrik. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder förpackningsmaterial med unika egenskaper för just deras produkt. Alla produkter är tillverkade av råvaror från Europas ledande och mest tillförlitliga leverantörer. Vår maskinpark är modern och högkvalitativ.
 
Tryckeri
 
Vi trycker i flexo i upp till 10 färger. Vi har egen repro och klichéavdelning där vi digitalt framställer klichéer på detta sätt minimerar vi ledtiderna vilket medfor att vi kan hålla leveranstiderna korta.
 
Laminering
 
Vi producerar ett brett utbud av laminat. Kontakta oss för mer information.
 
Konvertering
 
Genom modern teknik producerar vi en mängd olika påsar såsom brödpåsar, ståpåsar, postorder påsar, återförslutningsbara påsar, vakuumpåsar etc. Vi kan erbjuda påsar med återförslutning, olika utformningar av botten invik eller rundade hörn, perforerade, "euro hål" för upphängning, blixtlås/ZIP etc.